Noticias Valencia

24 octubre, 2024
ValenciaAlumnat de primària dissenay l'exterior d'un autobús de l'EMT

Alumnat de primària dissenay l’exterior d’un autobús de l’EMT

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha entregat hui el premi a la guanyadora del concurs de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019, Ariadna Molina, una alumna de quart de Primària del col·legi Vilavella, que ha dibuixat l’exterior d’un autobús de l’EMT. A més, les i els escolars han pogut conéixer de prop l’autobús que ja lluïx el disseny guanyador i que circularà pels carrers de la ciutat.

El dibuix premiat mostra una ciutat verda i amable on circulen els autobusos de l’EMT amb el lema “Viatja en un bus molt ecològic”. En el concurs han participat alumnes de Primària de 71 col·legis dels barris i pobles de València amb la presentació d’uns 6.500 dibuixos.

En el lliurament del premi, el regidor i el director gerent de l’EMT, Josep Enric Alemany, també han parlat amb l’alumnat sobre mobilitat a València i han respost a les seues preguntes, moltes d’elles sobre la importància del transport públic i per què els nous autobusos híbrids i elèctrics de l’EMT són més respectuosos amb el medi ambient.

A més, demà dimecres el regidor de Mobilitat Sostenible entregarà a un altre alumne de Primària el premi al millor disseny de la targeta Mòbilis de l’EMT.

MÉS DE L'AUTOR

EMPRESA

ENTRADES RECENTS